اجزای جک های الکترومکانیکی به این صورت می باشد : از یک موتور تشکیل شده است که از پوسته (استاتور) و آرمیچر (روتور) . زمانی که به استاتور ولتاژ اعمال می شود روتور شروع به حرکت می کند (البته باید در نظر گرفت زمانی که بخواهیم جهت حرکت روتور عوض شود . باید جای مثبت و منفی اعمال شده به استاتور را عوض کرد .)
اجزای جک های الکترومکانیکی
روی محور روتور یک چرخدنده مارپیچ وجود دارد که با حرکت آن ، چرخدنده دیگری را به حرکت وا می دارد که این چرخدنده به یک میله مارپیچ نصب است که میله مارپیچ با حرکت خود مهره ای که بر روی خود دارد را به عقب یا جلو حرکت می دهد .
این مهره می تواند به یک استوانه متصل باشد و استوانه به قسمت متحرک درب وصل است و یا اینکه مهره می تواند مستقیم به قسمت متحرک درب پارکینگ وصل شود و باعث ایجاد حرکت درب پارکینگی بشود .
کل این مجموعه (موتور ، استاتور و روتور) و مهره متصل به درب داخل یک قاب است. اکثراً از آلیاژهای سخت آلومینیومی ریخته گری شده بر روی آن قرار می گیرد. به این مجموعه جک الکترومکانیکی و یا بازوی برقی برای درب لولایی گفته می شود .
این جک ها در سایزها و ابعاد مختلف برای تردد و عرض های متفاوت برای هر لنگه درب پارکینگ ساخته می شوند .
وزن جک های الکترومکانیکی
جک های الکترو مکانیکی برای وزن های مختلف هر لنگه در ب از ۱۰۰ کیلوگرم الی ۵۰۰ کیلوگرم تولید شده است.
ابعاد جک ها هم متفاوت است و معمولاً از ابعاد ۷۰ سانتیمتر تا ابعاد ۱۷۰سانتیمتر موجود می باشد.
طول این جک ها معمولا متناسب با عرض هر لنگه درب میتواند باشد به این صورت که اگر بازوی کوچک باشد بهتر است روی لنگه درب با عرض ۱۲۰ سانتیمتر نصب گردد و همینطور اگر عرض درب به ۵ متر برسد بهتر است از بازوی با طول ۱۵۰تا ۱۷۰ سانتیمتر استفاده گردد .
هر جک الکترومکانیکی را روی هر دربی نصب نکنید به دلیل اینکه در زمان باز و بسته کردن درب پارکینگ فشار بسیار زیادی به جک برقی وارد می شود و از طرفی برای بسته شدن درب لولایی قدرت کافی برای تحت فشار قرار دادن درب در داخل چهارچوب را ندارد و از طرفی اگر شخصی و یا شی خارجی از بیرون به لنگه درب فشار بیاورد چرخدنده های داخلی به راحتی شکسته می شوند و در این زمان جک برقی اتوماتیک و یا بازوی اتوماتیک عملکرد خود را از دست داده و هیچ کارایی دیگری برای شما ندارد .