تعمیر درب های اتوماتیک

گروه ایرانمهر مفتخر است بعنوان شرکتی فنی و مهندسی درزمینه فروش نصب و خدمات سیستم های حفاظتی امنیتی ساختمان

تعمیر درب های اتوماتیک

گروه ایرانمهر مفتخر است بعنوان شرکتی فنی و مهندسی درزمینه فروش نصب و خدمات سیستم های حفاظتی امنیتی ساختمان

درب اتوماتیک چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟

اگر می خواهید بدانید درب اتوماتیک چیست؟ و چه کاربردهایی دارد در ادامه این مطلب ما را همراهی کنید. در جوامع امروزی برقراری امنیت حرف اول را می‌زند، پس استفاده از درب جهت حفظ جان و مال افراد امری ضروری است. در هر قسمت ساختمان که به عنوان ورودی شناخته می‌شود باید درب نصب گردد تا مانع از ورود سارقین شود و در برابر بارش باران و وزش باد بصورت نوعی عایق عمل کند.

درب اتوماتیک چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟

درب اتوماتیک همانطور که از نام آن مشخص است نوعی از درب بوده که به صورت اتوماتیک و بدون دخالت دست باز و بسته می‌شود. این درب از سنسورهایی تشکیل شده که نسبت به حرکت حساس هستند و به محض مشاهده افراد باز و بسته می‌شوند. اولین درب اتوماتیک توسط یک ریاضی‌دان مصری در قرن یک میلادی ساخته و با گذشت زمان تجهیزات و قطعات هوشمندانه به آن اضافه گردید و به نوعی که امروزه مشاهده می‌کنیم تبدیل شد.

سرعت در انجام امور در دنیای پر هیاهوی گجت‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است به همین علت درب برقی جایگزین نوع سنتی آن گردید تا سهولت و سرعت در انجام کارها را فراهم کند. از درب اتوماتیک در مکان‌های مختلفی نظیر ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری، مراکز درمانی و … می‌توان استفاده کرد تا آسایش و امنیت افراد تأمین گردد.

سهولت در تردد

درب‌های اتوماتیک سهولت در تردد را برای شما تضمین می‌کنند و تنها کاری که باید انجام دهید قرار گرفتن در مقابل قسمت ورودی است تا درب در برابر شما باز شود. درب‌های اتوماتیک با استفاده از حسگرهای متفاوتی کار می‌کنند که امکان تشخیص حرکت، صدا، نور و وزن را دارند. همانطور که می‌دانید درب‌های برقی انواع گوناگونی دارند که در نصب و راه‌اندازی آنها از سنسورهای متفاوتی می‌توان بهره برد.

به عنوان مثال، در برخی از درب‌ها می‌توان از سنسورهای حساس به وزن استفاده کرد. بدین صورت که این حسگرها در کف زمین نصب می‌شوند و با قرار گرفتن فرد برروی پادری لاستیکی مخصوص درب باز می‌شود. از جمله روش‌های رایج در این زمینه استفاده از سنسورهای حرکتی است، حسگرها بگونه‌ای تنظیم می‌شوند که در صورت حرکت در اطراف نقاط معین سیگنال به درب‌ها ارسال شده تا موجبات باز شدن آنها فراهم گردد.

باز شدن توسط سنسور

در حقیقت درب اتوماتیک زمانی باز می‌شود که مرکز کنترل توسط سنسور یک سیگنال فعال سازی دریافت می‌کند تا چرخ دنده جهت هدایت تسمه و قرقره فعال شود. بنابراین هنگامیکه وجود فرد در مناطق موردنظر تشخیص داده نشود، درب بعد از گذشت مدت زمان مشخص بسته می‌شود.

برای اینکه دقیق تر بدانیم درب اتوماتیک چیست و تقسیم بندی آنها را از لحاظ عملکرد به سه دسته شرح می دهیم:

  • جک اتوماتیک الکترومکانیکی که به وسیله چرخ دنده و گیربکس کار می‌کند. در این نوع درب با استفاده از یک موتور برق کوچک می‌توان امکان باز و بسته کردن درب را فراهم کرد.
  • درب اتوماتیک پنوماتیکی که به وسیله فشار گاز یا باد کار می‌کند. نیاز به سرویس ماهانه و سروصدای زیاد کمپرسور باد سبب منسوخ شدن این نوع درب گردید.
  • درب اتوماتیک هیدرولیکی که به وسیله فشار روغن و مایعات کار می‌کند. از مزیت های این نوع درب می‌توان به نیروی بسیار بالا و حرکت یکنواخت آن جهت باز و بسته کردن درب‌های سنگین اشاره کرد؛ همچنین درب هیدرولیکی از حداقل میزان استهلاک برخوردار بوده و برای مکان‌های پرتردد بسیار مناسب خواهد بود.
درب اتوماتیک چیست
درب اتوماتیک چیست؟

قسمت های تشکیل دهنده درب اتوماتیک

یک درب اتوماتیک از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است، به همین علت تأکید می‌شود که نصب و راه‌اندازی آن توسط افراد ماهر و متخصص صورت گیرد که با قطعات آن آشنایی کامل دارند. برخی از قطعات درب اتوماتیک عبارتند از:

  • موتور الکتریکی.
  • برد یا صفحه الکترونیکی.
  • کنترل باکس یا مادر بورد. (مرکز کنترل درب اتوماتیک)
  • سنسور یا حسگرهای درب اتوماتیک.
  • ریموت کنترل.
  • میکروسوئیچ ها.
  • چشمی درب اتوماتیک.
  • چرخ دنده و گیربکس.
  • قفل برقی و قفل مکانیکی درب.

انواع درب های اتوماتیک

درب‌های اتوماتیک با توجه به کارآیی و نوع عملکرد به انواع گوناگونی تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

  • درب اتوماتیک شیشه‌ای برای مکان‌های شلوغ و پر تردد بسیار مناسب است و زیبایی ظاهری ساختمان را دوچندان می‌کند. این نوع از درب‌های اتوماتیک در انواع درب شیشه ای تلسکوپی، درب شیشه ای کشویی ، گردان و … به بازار عرضه می‌شوند.
  • درب اتوماتیک پارکینگ از جمله تجهیزات لازم و ضروری برای هر ساختمان بشمار می‌آید. تنها با استفاده از یک ریموت کنترل می‌توان این درب را باز و بسته کرد و از ایجاد ترافیک در محل موردنظر ممانعت بعمل آورد.
  • درب اتوماتیک کرکره‌ای برای مراکز فروشگاهی و تجاری بسیار مناسب است. این نوع درب‌ها در ابعاد مختلف ساخته می‌شوند؛ به همین علت کارشناسان باید قبل از خرید، محل را از نظر طول، عرض و ارتفاع بررسی کنند تا شما کرکره‌ای متناسب با آن مکان سفارش دهید.
  • درب اتوماتیک سکشنال برای فضاهای مسقف و با عرض کم بسیار کاربردی خواهد بود. این درب‌ها ظاهری مدرن و متناسب با نمای ساختمان دارند که با جمع شدن در زیر سقف فضای بسیار کمی را اشغال می‌کنند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد